Food trucks i música amb Anna Blasco
Food trucks i música amb Anna Blasco

Food trucks i música amb Anna Blasco

Data: Dimarts 7 de Juny 2022
Hora: 20:00 h
Lloc: Plaça de la Sardana
Adreça: Carrer Sant Isidre, 1, 43883 Roda de Berà, Tarragona

Música amb Anna Blasco a la zona Food Trucks.


Durant els dies del Festival es disposarà d’oferta gastronòmica a la plaça de la Sardana amb la presència de Food Trucks. A més, la zona s’ambientarà amb DJs i música en directe. 


Anna Blasco és una jove cantant formada en música moderna a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). Nascuda a Barcelona comença la seva carrera com a cantant i compositora des de molt jove. Entre el 2017 i el 2018, va cursar estudis a l'escola Codarts a Rotterdam (Països Baixos).

Les cançons d'Anna Blasco han estat creades els darrers anys a ciutats com Barcelona, Londres i Rotterdam, i ens volen traslladar algunes vivències de l'autora però amb les quals tot el públic es pot sentir identificat. 

De ritmes ballables i alegres, el repertori es caracteritza per la seva varietat d'estils que van des del pop, passant pel soul o el R&B.

Dedicatoria és un disc dedicat al pare d'Anna Blasco que va morir el 2 d'abril de 2020 a causa de la Covid-19. Ell va ser qui li va traslladar la passió per la música des de ben petita i es va convertir en una peça clau durant la composició i gravació d'aquest EP.


Imatges

Localització

Comparteix: