Qui som

El Festival és una producció de l'Associació FIC-CAT, organisme autònom que es troba inscrit en la secció 1a del Registre d'Associacions del Departament de Justícia amb el núm. 40662 (27/11/2009).


L'entitat regula les seves activitats d’acord amb el que estableix la Llei 4/2008, de 24 d’abril, del llibre tercer del Codi Civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques, i la Llei orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del dret d’associació.


D'acord amb els seus estatuts, de les seves activitats en queda exclòs tot ànim de lucre en tant que les mateixes són de naturalesa cívica i social.


L’Associació no té cap ingrés ni rep cap aportació econòmica pública ni privada, més enllà de les subvencions destinades a la celebració de les edicions anuals del Festival.


Les diferents edicions del Festival es duen a terme gràcies a la col·laboració de persones voluntàries que no perceben cap remuneració. El Comitè que gestiona tot el procés està format, actualment, per les següents persones:


Antonio BARRERO

Sònia CAMÍ

David CONILL

Anna CORTADELLA

Cristina DÍAZ

Pilar FRANQUET

Cris GAMBÍN

Oriol JANÉ

Sònia LÓPEZ

Montse MARTÍNEZ

Toni PINEL

Raül RIERA

Jordi SARDIÑA

i la col·laboració de TERESA FERRÉ


CRÈDITS


Organització: Associació FIC-CAT i Ajuntament de Roda de Berà.


Patrocini: Ajuntament de Roda de Berà, Institut Català de les Empreses Culturals, Direcció General de Política Lingüística, Diputació Provincial de Tarragona, Ajuntament de Torredembarra, Ajuntament de Creixell, Ajuntament d’Altafulla, Ajuntament de Bonastre, Estrella Damm, Seat Garatge Europa Vendrell, WooW Noves Tecnologies, Jaume Pahissa Comunicació Audiovisual, OCINE, Hotel VM Torredembarra i Càmping Stel,.


Mitjans oficials: TV3 Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio i El Cinèfil.


Col·laboracions: Acadèmia del Cinema Català, Catalunya Film Festivals, PROA, SITGES, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, EMAV, MTK Space, Distinto Films, Universitat Rovira i Virgili, Institut Pere Martell, Aula Mèdia, ARTiCAT i Xo Décimo Arte, Cellers De Muller, Supermercats Bon Preu i Esclat, Formes Gràfiques Valls, Roda de Berà Ràdio, Centre de Dia Marinada, Penya Blaugrana, Mobles Magriñà, Hotel La Masieta, Forn Queralt, Palma-Pinel, Art Floral Íngrid Virgili, Activijoc, Restaurant Recongre, Trenta-Vuit hamburgueseria, Restaurant Casino, Pizzeria Màxim, Restaurant Les Guatlles, El Petit Bistrò, Restaurant Mediterraneum, Calafate, Crepes Raimon, Family Gins i Eventual Market. 


Equipament tècnic: Josep Maria Marín, so i projeccions; Josep Pijuan, escenografia; Leo Loza, il·luminació.


Agraïments: Família Peña-Carulla, Família Pera, Dones Visuals, Antonio Fernández (FILMAX), Hotel d’Entitats, Policia Local, Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Brigada Municipal, Museu de la Ràdio, Associació de Comerciants de Roda de Berà, Papereria Ana, Perruqueria Mònica, Carles Magriñà, Víctor Alonso-Berbel, Josep Eduard Príncep, Jean-Marc Segarra, Josep M. Grau, Rafael Siles, Cilia Willem, Pere Vall, Jordi Sardiña, Laura Relea, Neus Calvo, José Quiles, Josep M. Virgili, Lourdes Auquer, Ester Bairaguet, Blanca Domínguez, Salvador Figueredo, Octavi Formatjer, Rafel García, Antònia Garriga, Marina Giner, Guillem Jurado, Maria Mestre, Maria Parés, Jordi Peiró, Clàudia Rosa, Lluïsa Soler, Íngrid Virgili, Iolanda Virgili, Beatriu Vives i Maria Fe Vives.