Food trucks i música amb David Ros
Food trucks i música amb David Ros

Food trucks i música amb David Ros

Data: Dilluns 6 de Juny 2022
Hora: 20:00 h
Lloc: Plaça de la Sardana
Adreça: Carrer Sant Isidre, 1, Roda de Berà

Música amb David Ros a la zona Food Trucks.


Durant els dies del Festival es disposarà d’oferta gastronòmica a la plaça de la Sardana amb la presència de Food Trucks. A més, la zona s’ambientarà amb DJs i música en directe. 


David Ros (Badalona, 1992) va fer les primeres passes en el món de la música amb 16 anys, quan va participar al show Operación Triunfo, on la seva veu jove i ja trencada va destacar entre les altres. El 2012, després de crear dues bandes de rock a Barcelona, va tornar a la tv concursant a La Voz, on va aconseguir que es giressin els 4 coaches.

Compositor d’anuncis de publicitat i per a altres artistes com Beth Rodergas, David Ros va debutar el 2020 amb “Ara” (U98), un lp de cançons optimistes amb aires ètnics i de base pop-rock, on destacava la seva veu càlida i trencada i unes lletres intimistes que convidaven, a la vegada, a la reflexió i a l’eufòria. Fins a cinc singles, com la coneguda “Buscarem la sort” o la que dona nom al disc, “Ara”, van sonar aleshores a les millors ràdio-fórmules del país.

Ros és autor també de la coneguda “La vida és nostra”, un cant a la vida en els moments més durs de la pandèmia que va reunir en un videoclip als seus col·legues Micky Núñez, Beth, Suu, Manu Guix, esportistes com Ricky Rubio, Alex Corretja, Gemma Amengual o Julio Salinas, i personatges tan populars com Jordi Basté, Mònica Terribas o Martina Klein, entre d’altres.

Un concert de David Ros és una experiència enriquidora, on les cançons atrapen el públic des del primer moment amb la seva veu única i els ritmes pop amb tocs ètnics.

La seva música és fresca, divertida, s’enganxa, per això el públic gaudeix tant als concerts. Les seves cançons són encoratjadores i ballables, tenen esperit mediterrani, fins i tot, rumbero, tot i que no sempre parlen de coses “maques”.

Com a lletrista, Ros parla d’experiències personals i sentiments comuns en un to positiu que busca el consol i recuperar l’alegria i el gaudi. Ros també fa versions de clàssics del pop de tota la vida.

www.davidros.es

Imatges

Localització

Comparteix: