Fòrum Cinema i Educació 2023
Fòrum Cinema i Educació 2023

Fòrum Cinema i Educació 2023

Data: Dissabte 10 de Juny 2023
Hora: 09:00 h
Lloc: Casal Municipal Les Monges
Adreça: Carrer Major, 2, Roda de Berà

La revista digital AulaMèdia, Educació en Comunicació i el FIC-CAT organitzen el 2n Fòrum Cinema i Educació


És una jornada formativa adreçada al professorat d’Educació Infantil, Primària i Secundària, així com a estudiants universitaris de la branca de comunicació o magisteri que tinguin l’interès a treballar el llenguatge audiovisual a les aules.


L’objectiu del FÒRUM és reflexionar i debatre sobre com i en quin moment cal implementar l’alfabetització audiovisual a les aules i, alhora, aportar i compartir materials i experiències audiovisuals d’arreu del territori que potenciïn el pensament crític. Durant la jornada, la qual comptarà amb explicacions tècniques, taules rodones, diàlegs i projeccions, els i les assistents tindran l’oportunitat de compartir experiències i aprenentatges amb altres docents.


Aquesta activitat de formació forma part del Pla de Formació de Zona i té el reconeixement del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.


La inscripció és gratuïta i cal fer-la emplenant un formulari al web d’AulaMèdia aulamedia.org/forum/inscripcio.


Totes les persones assistents al Fòrum obtindran una invitació per a la inauguració de la 15a edició del FIC-CAT, que tindrà lloc el mateix dia a la tarda al recinte del teatre del Casino Municipal.

Imatges

Localització

Comparteix: