Inauguració Oficial 2023
Inauguració Oficial 2023

Inauguració Oficial 2023

Data: Dissabte 10 de Juny 2023
Hora: 19:00 h
Lloc: Casino Municipal
Adreça: Plaça dels Pins, 6, Roda de Berà

Gala d'Inauguració.


Lliurament Premi Montserrat Carulla 2023 a Ventura Pons.

Enguany, l’eix temàtic del festival, sota el títol 'El cinema, als cinemes', està dedicat a les projeccions vistes a les sales de cinema i, per aquest motiu, el comitè organitzador ha decidit atorgar el guardó al cineasta. Ventura Pons es considera la persona idònia per rebre aquest reconeixement per haver apostat per rodar en català i normalitzar l'exhibició del cinema internacional en versió original subtitulat en català, a través dels Cinemes Texas de Barcelona. El cineasta amb la seva trajectòria professional ha contribuït activament a portar el cinema realitzat en llengua catalana on es troba ara en la que una producció catalana pot guanyar l’Os d’Or a la Berlinale i amb l’aparició d’una nova fornada de joves cineastes que aposten pel cinema fet aquí.


● SELECCIÓ OFICIAL LLARGMETRATGES:

Presentació i projecció de la producció BEACH HOUSE d'Hèctor Hernández Vicens (76’). Estrena europea.

El film es va estrenar internacionalment el mes de març al Mammoth Film Festival de Califòrnia, on es va alçar amb el Premi a la Millor Pel·lícula Internacional i el Premi al Millor Director per a Hèctor Hernández Vicens.


Com totes les sessions del festival, l’entrada serà gratuïta però, en aquest cas, caldrà reservar invitació uns dies abans a través de la pàgina web del Festival.

Programa

Imatges

Localització

Comparteix: