Jove 48 hores

Jove 48 Hores 2022: Llista de reproducció a YouTube


Aquest any demanem que compliu dues premisses relacionades amb temes del FIC-CAT 2022:

1. Amb motiu de l’eix temàtic del FIC-CAT 2022, la Producció, us demanem que en algun moment de l’obra, de manera visible, hi apareguin DINERS (bitllets, monedes, autèntics o falsos, el que vulgueu!). Els diners no donen la felicitat, però hi ajuden i, en el món del cinema, poden canviar molt el rumb de les coses i ajudar molt a aixecar una pel·lícula.

2. Aquest any tenim un nou premi al festival i per això us demanem que a la vostra producció hi feu aparèixer el nom MONTSERRAT, ja sigui un personatge del curt, algú a qui es fa referència, o bé el nom escrit en un paper, feu volar la imaginació!


L'objectiu del Festival és incentivar les persones vinculades o aficionades a la creació audiovisual i possibilitar unes creacions espontànies i originals que es visualitzin durant els dies del Festival, i que –alhora– optin al premi Jove 48 Hores.


S’adreça a qualsevol persona de menys de 35 anys, tant aficionada al cinema com professional, amb ganes de gaudir d’una experiència inoblidable.


La categoria Jove 48 Hores consisteix en gravar una peça audiovisual de màxim 3’ en temps rècord: un cap de setmana. El treball guanyador (Millor Jove 48 Hores) serà premiat amb un trofeu i un premi en metàl·lic de 300 €, a més a més del reconeixement públic de l’èxit de l’obra.Procés


1. Realitzar la inscripció (de l'1 d'abril a l'11 de maig de 2022) des de la pestanya Inscripcions amb el nom, cognoms, DNI, data de naixement, població, telèfon mòbil i e-mail de la persona o persones participants.


2. Entrar al web del Festival el divendres 13 de maig de 2022, a partir de les 3 de la tarda, i llegir la premissa que ha de formar part del curtmetratge.


3. Gravar i editar lliurement una producció en 48 hores que, en cap cas, pot excedir els 3 minuts de durada, crèdits inclosos, amb els elements tècnics i artístics que cadascú cregui necessaris.


4. Penjar la producció abans de les 3 de la tarda del diumenge 15 de maig de 2022 allotjant-la a través d’un Youtube personal (obert o en ocult) i trametre el link a info@fic-cat.cat.Premi


Totes les produccions presentades formen part de la SELECCIÓ OFICIAL de la modalitat JOVE 48 HORES.


Un Jurat designat pel Comitè organitzador i integrat per 4 persones de la indústria cinematogràfica decideix la producció guanyadora.


El Premi al millor Jove 48 Hores s'endú 300 € i el trofeu del Festival a la persona o persones realitzadores.Jove 48 Hores 2021: Llista de reproducció a YouTube