1a Fira del Cinema i l'Enogastronomia
1a Fira del Cinema i l'Enogastronomia
1a Fira del Cinema i l'Enogastronomia
24/03/2022

El FIC-CAT col·labora en la 1a Fira del Cinema i l'Enogastronomia, organitzada per l'Ajuntament de Roda de Berà, a través de la regidoria de Turisme. 


La fira tindrà lloc els dies 2 i 3 d'abril a la plaça Luis del Olmo del Roc de Sant Gaietà i oferirà diverses activitats per a tots els públics. 


Els objectius de la regidoria de Turisme són desestacionalitzar el turisme, promocionar la restauració i els cellers de la zona, i apropar el cinema en català més enllà de la setmana del Festival (se celebrarà del 4 a l'11 de juny). 


Per la seva part, el FIC-CAT oferirà dues activitats diàries relacionades amb el cinema i adreçades a tots els públics. Hi ha previst el taller 'Dins d'una pel·lícula', la qual gràcies a un chroma key i disfresses, els participants seran personatges de la pel·lícula 'Pàtria', de Joan Frank Charansonnet. També es projectaran curtmetratges infantils i juvenils fantàstics i de temàtica social. 


La fira disposarà diversos expositors de cellers, així com zones on es podran tastar plats gourmet. El pagament de les degustacions serà mitjançant tiquets que es podran adquirir a l'estand d'informació de l'Ajuntament. 


Cris Gambín, codirectora del FIC-CAT, ha participat en la roda de premsa de presentació de la Fira acompanyant l'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, i el regidor de Turisme, Frederic Royuela. 


Més informació a la pàgina web de l'Ajuntament de Roda de Berà  


Foto: Susana Benítez.- Aj. Roda de Berà 


Comparteix: