272 obres inscrites al FIC-CAT
 272 obres inscrites al FIC-CAT
272 obres inscrites al FIC-CAT
31/03/2022

Aquest 31 de març s’han tancat les inscripcions de les categories Llargmetratge, Curtmetratge, Documental, Videoclip i Centre Educatiu. Un total de 272 obres s’han inscrit repartides en les diferents categories: 22 llargmetratges, 30 documentals, 121 curtmetratges, 47 treballs de centres educatius i 52 videoclips. D’aquests, 31 són del Camp de Tarragona.


La valoració és molt positiva, ja que la xifra total és pràcticament la mateixa que en l’edició anterior, de la qual els treballs procedien d’abans de la pandèmia. 


Pel que fa a curtmetratges, l’augment respecte a l’any anterior ha sigut considerable, 24 més; i, en canvi, s’han rebut 10 treballs menys de la categoria Centre Educatiu. No obstant això, cal tenir en compte que la pandèmia, les restriccions i els confinaments hi han influït directament en  les produccions. 


A partir d’ara, els comitès procediran a visionar absolutament tots els treballs rebuts per tal de fer-ne la Selecció Oficial. Després, serà el Jurat qui determinarà els guanyadors de cada categoria. 

Comparteix: