El FIC-CAT participa en la 1a Fira del Cinema i l'Enogastronomia
El FIC-CAT participa en la 1a Fira del Cinema i l'Enogastronomia
El FIC-CAT participa en la 1a Fira del Cinema i l'Enogastronomia
30/09/2022

Aquest cap de setmana, els dies 1 i 2 d'octubre, tindrà lloc la 1a Fira del Cinema i l'Enogastronomia, una iniciativa de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Roda de Berà, en col·laboració amb el FIC-CAT.


L'objectiu és desestacionalitzar el turisme oferint oci de qualitat fora de temporada, dinamitzar la restauració i cellers de la zona i apropar el cinema en català a tots els públics.


El FIC-CAT hi serà present oferint dues activitats diàries relacionades amb el món del cinema i adreçades a tots els públics. Per una banda, 'La teva selfie dins d'una pel·lícula', on totes aquelles persones que s'apropin es podran fotografiar com si fossin protagonistes de la pel·lícula 'Pàtria', de Joan Frank Charansonnet.  I, d'altra banda, hi haurà projeccions de curtmetratges infantils i juvenils -amb animacions i curts de la categoria Centres Educatius-, fantàstics i de temàtica social, adreçades a tots els públics. Aquestes activitats seran gratuïtes. 


La Fira s'havia de celebrar el passat mes d'abril, però les inclemències meteorològiques van obligar a ajornar-la. Ara, rodencs i visitants tindran l'oportunitat de gaudir del vi, la bona cuina i del cinema en català en un entorn privilegiat com el Roc de Sant Gaietà. 

Comparteix: