Festa del cinema per a tota la família
Festa del cinema per a tota la família
Festa del cinema per a tota la família
23/05/2022

Un dels objectius que s’ha marcat el FIC-CAT per a la seva 14a edició és apropar el cinema a les persones de totes les edats. Per això, una de les novetats d’enguany és la Matinal Infantil, adreçada a tota la família, que tindrà lloc el diumenge 5 de juny a les 11h al Teatre Casino Municipal de Roda de Berà.


La sessió inclou:


La presentació i projecció del curtmetratge fora de competició Me, a monster? de l’altafullenca Belinda Bonan. 


Sinopsi

Nono és l'únic habitant del planeta Pano. Viu feliç i dedica els seus dies a cuidar del seu petit i estimat planeta. Un dia, l'arribada inesperada de Be2 ho alterarà tot i tindrà un gran impacte en Nono. Malgrat les seves evidents diferències, ambdós trobaran la manera de comunicar-se i, per tant, conviure junts en harmonia.


El primer capítol de la sèrie de TV3 Jasmine i Jambo de Sílvia Cortés, que es podrà veure en exclusiva al festival abans de la seva emissió prevista per al mes de setembre al Club Super 3.


Sinopsi

La Jasmine vol tocar una cançó per la festa d'aniversari del Duduà. I en Jambo està capficat en anar-hi vestit per a l'ocasió. Però la música que toca un i la roba que porta l’altra no lliguen gaire. Per això, el Jambo i la Jasmine proven diferents músiques i vestits, per veure si van conjuntats. Al final, s'adonen que es toquin el que toquin o es posin el que es posin, l'important és ser ells mateixos.La projecció del llargmetratge fora de competició Mironins, que comptarà amb la presentació per part d’un dels seus directors, Mikel Mas.


Sinopsi

Quan el museu tanca les portes i els visitants se’n van a casa, la Ro, en Blu i la Low, tres gotes de pintura amagades als quadres de Joan Miró, cobren vida i s’escapen per viure aventures trepidants que posaran a prova la seva creativitat en el fascinant univers de l’art i la imaginació.


La festa per als infants continuarà a la Plaça de la Sardana amb un taller de titelles de dit, ambientat a la pel·lícula  Mironins, i un vermut musical a la Zona Food Trucks amb DJ Quiles.


Comparteix: