L’equip de "Terra de telers" passa pel FIC-CAT 2021
L’equip de "Terra de telers" passa pel FIC-CAT 2021
L’equip de "Terra de telers" passa pel FIC-CAT 2021
09/06/2021

Dimarts 8 de juny, el FIC-CAT ha acollit, en la seva 4a jornada, la presentació i projecció de la producció de Patchouli Films TERRA DE TELERS de Joan Frank Charansonnet. 


Per la catifa vermella del Pavelló municipal de Roda de Berà hi han passat gran part de l’equip tècnic i artístic de la pel·lícula: el director Joan Frank Charansonnet, el productor Víctor Perxachs, el muntador Marc Carreté, l’actriu i co-guionista Alba López, i els actors i actrius Montse Ribadellas, Angelina Llongueras, Miquel Sitjar, Jaume Montané, Eduard Alejandre, Sònia Guimerà, Elena Codó, Jordi Reverté, Laia Díaz, Jordi Pessarrodona, Robert Rodríguez i Albert Tallet i altres membres de l’equip tècnic.


Dintre de la Selecció Oficial de Llargmetratges, “Terra de telers” és un drama de ficció històric que s’emmarca en l’any 1923 quan una família fuig de la misèria del camp per establir-se en una colònia. Crear de nou la vida en un nucli tancat no és fàcil. Julieta, amb 6 anys, arriba junt amb la seva família a la que serà una nova vida, damunt d'un carro i amb un baül com a únic equipatge.


En finalitzar la projecció, l’equip del llargmetratge ha establert un col·loqui amb el públic assistent on s’han esclarit dubtes i desvetllat interioritats i anècdotes del film de Charanosnnet.


Terra de telers es pot visualitzar online a la plataforma FILMIN.


Totes les imatges del dimarts 8 de juny a: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4379819678719410&type=3


Comparteix: