L'Espai FIC-CAT es consolida com la millor opció de cinema a l'estiu
L'Espai FIC-CAT es consolida com la millor opció de cinema a l'estiu
L'Espai FIC-CAT es consolida com la millor opció de cinema a l'estiu
03/08/2022

Per tercer any consecutiu, les regidories de Turisme i de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Berà, amb la col·laboració del Festival, han organitzat l’Espai FIC-CAT. Durant quatre setmanes del mes de juliol, tots els divendres a les 10 de la nit, ha tingut lloc una projecció a l’aire lliure, a l’antic port del Roc de Sant Gaietà de Roda de Berà. 

En la primera sessió, celebrada el 8 juliol, es van projectar quatre curtmetratges: Elsa, d’Albert Carbó; La banyera, de Sergi Martí; Diari d’un operador cinematogràfic, de Dani Seguí; i Llana Negra, d’Elisabet Terri. La presentació va comptar amb Frederic Royuela, regidor de Turisme, Teresa Ferré, regidora de Cultura, Toni Pinel i Cris Gambín, directors del FIC-CAT, i Dani Seguí, director d’un dels curtmetratges. 

El 15 de juliol els espectadors i espectadores van poder visionar ‘Els dies que vindran’, de Carlos Marqués-Marcet. El film va obtenir el Premi del Jurat a la Millor Pel·lícula al FIC-CAT 2019.

‘Sis dies corrents’, de Neus Ballús, es va projectar el 22 de juliol. La pel·lícula va formar part de la Selecció Oficial al FIC-CAT 2022, tot i que fora de competició. 

L’última sessió de l’Espai FIC-CAT va tenir lloc el passat 29 de juliol, amb la projecció del llargmetratge ‘Escape Room’, d’Hèctor Claramunt. La cinta va guanyar el Premi del Públic en l’edició d’enguany del Festival, amb molt bones crítiques. La divertida comèdia, amb l’aforament complet, va posar punt final a la reeixida tercera edició de l’Espai FIC-CAT. 


Comparteix: