L'espot oficial del FIC-CAT, als cinemes
L'espot oficial del FIC-CAT, als cinemes
L'espot oficial del FIC-CAT, als cinemes
06/05/2024

Prenent com a referència l'eix temàtic d'enguany "Cinema i Literatura", el FIC-CAT presenta el seu segon espot per a aquesta 16a edició, que se celebrarà de l’1 al 8 de juny a Roda de Berà.


Al film, rodat per la productora flixenca Lupini & Ratini i gravat entre les localitats de Tàrrega i La Ribera d'Ebre, s’hi veuen bessons i bessones, un al costat de l'altre, convidant l'espectador a veure tant les singularitats com les similituds de tots dos. També es troben els actors que donen vida al cartell del FIC-CAT de l’edició d’enguany. En paraules de Lupini & Ratini “els germans són el millor paral·lelisme, ja que són com dues històries idèntiques que poden explicar-se de formes diferents, que potser són iguals per fora, però portant vides totalment diferents, o bé són clavats en tots els sentits”.


La producció compta amb la veu en off del reconegut actor de doblatge, José Luis Mediavilla, qui interpreta l'evocador eslògan: "Hi ha històries que neixen per a ser explicades dos cops". Amb la direcció creativa de Lydia Ratini i la tasca de producció de Jordi Llop, l’espot convida a reflexionar sobre les múltiples facetes de la relació entre la literatura i el cinema amb un curiós i divertit paral·lelisme: les persones bessones. 


L'espot, que ja es projecta en totes les sales dels cinemes Ocine de tot Catalunya, gràcies a la col·laboració d’Ocine i de Pahissa Espai Cinema. També hi ha disponible una versió extensa al web, a les xarxes socials del Festival i a YouTube


Comparteix: