Matinal Infantil: estrenes i activitats per a tota la família
Matinal Infantil: estrenes i activitats per a tota la família
Matinal Infantil: estrenes i activitats per a tota la família
22/05/2024

El Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT) continua apostant per la difusió del cinema en català entre els més petits. Gràcies a l’èxit de les edicions anteriors, el diumenge 2 de juny, a les 11 del matí, començarà la 3a edició de la Matinal Infantil


La jornada comptarà amb la projecció dels curtmetratges de les dues escoles del municipi que formen part de la Selecció OficialEl bosc dels records, de l’escola Salvador Espriu i El millor regal, de l’escola El Cucurull. Les projeccions tindran lloc al Teatre del Casino Municipal de Roda de Berà. 


Gràcies a la col·laboració de SX3, s’estrenarà en exclusiva un capítol de la 3a temporada de "Lara i Kali". És una sèrie d'aventures on la Lara i la seva gossa Kali, una border collie, han de superar missions a la natura, i, en aquest cas, serà a la Vall de Núria. A més, els infants podran gaudir també d’un vídeo sorpresa exclusiu del Titó, personatge estimat de SX3.


La jornada també contempla diverses activitats que es duran a terme a la plaça de la Sardana. Els més petits, sota la supervisió dels seus pares, mares o familiars, podran participar en tallers de manualitats relacionats amb el cinema, organitzades pel Museu del Cinema de Vilallonga del Camp i a càrrec de Josep M. Vallès, Premi Honorífic de l’edició anterior del FIC-CAT. També es podrà gaudir d’un taller de taumàtrop, gràcies a la col·laboració del Festival Ànima Jove d'Altafulla.


A més, hi haurà una exhibició de dansa a càrrec d’Aulatres, que promet captivar el públic amb les seves actuacions. Per als més grans, hi haurà un vermut musical a la plaça dels Pins. Comparteix: