Més de 40 produccions, a TV3 a la carta, la plataforma digital del FIC-CAT 2022
Més de 40 produccions, a TV3 a la carta, la plataforma digital del FIC-CAT 2022
Més de 40 produccions, a TV3 a la carta, la plataforma digital del FIC-CAT 2022
07/06/2022

Després de l'èxit de la passada edició, TV3 torna a apostar pel FIC-CAT i cedeix la seva plataforma digital, on es podran visualitzar alguns dels treballs presentats a concurs. Més de 40 produccions del festival es podran veure a TV3 a la carta durant les dates de la celebració del festival, del 4 a l'11 de juny.


Aquesta és la segona vegada que TV3 serveix de plataforma per a una acció d'aquestes característiques, i ho fa en suport a la producció audiovisual en llengua catalana. El fet que algunes obres es puguin veure en format online és una clara aposta per les noves tecnologies, amb l'objectiu d'arribar a un ampli ventall de públics.


Les millors produccions del cinema català es poden veure durant la setmana del festival a Roda de Berà. En total es projectaran 72 obres entre totes les categories: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip i treball de centre educatiu. De les 68 obres que competiran al FIC-CAT 2022, els llargmetratges són produccions participades per TV3.


Les projeccions presencials es poden visionar al recinte del Teatre del Casino Municipal, espai que es converteix en una sala de cinema durant la setmana del festival. L'accés a totes les sessions serà gratuït i, per qüestions d'aforament, només cal invitació per a la inauguració i la gala de cloenda. El jurat determinarà les obres guanyadores de cada categoria, que es donaran a conèixer durant la gala de cloenda, el dissabte 11 de juny.

Comparteix: