Projecció de ‘El viatge de la Marta (Staff Only)’ a Torredembarra
Projecció de ‘El viatge de la Marta (Staff Only)’ a Torredembarra
Projecció de ‘El viatge de la Marta (Staff Only)’ a Torredembarra
30/06/2022

Fruit del conveni de col·laboració entre el Festival Internacional de Cinema en Català i l’Ajuntament de Torredembarra, aquest divendres tindrà lloc una projecció pública cedida pel FIC-CAT. L’Ajuntament torrenc, com el d’Altafulla, Creixell i Bonastre, a més del de Roda de Berà, que n’és el principal patrocinador,  forma part sosteniment econòmic del Festival. 


El llargmetratge que es projectarà és ‘El viatge de la Marta’, dirigit per Neus Ballús. La cinta va formar part de la Selecció Oficial del FIC-CAT 2019. A més, va ser nominada als Premis Gaudí a la millor pel·lícula i a la millor direcció, així com a la millor interpretació per a Sergi López. 

El viatge de la Marta (Staff Only) ens explica la història d’una jove de 17 anys, interpretada per Elena Andrada, que passa les vacances de Nadal al Senegal amb el seu pare, Manel (Sergi López), i el seu germà petit, Bruno (Ian Samsó). La fascinació que ella sent pel Khouma (Diomaye Augustin Ngom), un càmera senegalès que treballa filmant les excursions dels turistes, tensarà la ja conflictiva relació amb el seu pare. Alhora, establirà amistat amb l’Aissatou (Madeleine C. Ndong), una noia que neteja les habitacions de l’hotel, amb qui tindrà una relació més forta del que s’esperava, i qui la introduirà en el món del personal de l’hotel. 


La projecció pública, per iniciativa de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra,  tindrà lloc aquest divendres, 1 de juliol, a les 10 de la nit al pati del Patronat Antoni Roig de Torredembarra. 


Ballús també ha dirigit, entre altres, ‘Sis dies corrents’, premiada recentment amb els Gaudí a la millor direcció, al millor muntatge, al millor protagonista masculí i al millor actor de repartiment,  pel·lícula que ha format part de la Selecció Oficial del FIC-CAT d’enguany. 


Comparteix: