Tercer dia intens al FIC-CAT, amb la presència de Francesc Orella i Pau Durà.
Tercer dia intens al FIC-CAT, amb la presència de Francesc Orella i Pau Durà.
Tercer dia intens al FIC-CAT, amb la presència de Francesc Orella i Pau Durà.
07/06/2022

El tercer dia de Festival s’ha viscut de forma intensa. A les dotze del migdia ha tingut lloc la presentació i projecció dels treballs de la categoria més fresca i espontània del FIC-CAT: la JOVE 48 HORES. Per presentar els seus treballs, que s’han pogut veure en la gran pantalla, han estat presents Gonzalo González, director i Maykel Ortega, actor del curt ‘Amor de futur’; Nuna Ibernón, directora de ‘En sèrio?’; Ester Bertran, directora del curt ‘Tres paraules en un bitllet’; Hugo Martínez i Marta Cabañas, del treball ‘Àlex’; Marina Requena, del curt ‘Els petits somriures’. A més d’aquests treballs, també formen part de la categoria Jove 48 Hores: ‘Com em podria dir?’ de Maria Escoda i Marina Navarro; ‘Consumisme’ de Laura Lázaro i Soraya Caro; ‘Dies com aquests’, d’Irene Forcadell i Mónica Balza; ‘Montserrat’ de Christelle Llort; ‘Pizza’ de Marc Costa; ‘Qüestió d’un segon’ de Natalia Pozo; ‘Somiatruites’, de Clara Pagès; ‘Un ‘piti’ de festa no pot fer mal’ d’Aniol Vidal, Carlota Casas, Raquel Vives i Irene Revilla; i ‘Videoart’ de Laura Bravo. Tots els treballs ja es poden veure al web i al canal de YouTube del FIC-CAT. 


La sessió de tarda ha començat a les sis amb la projecció del curtmetratge ‘Diari d’un operador de càmera’, de Dani Seguí, qui ha vingut per presentar el seu treball; i la projecció d’’Alopècia androgènica’ de Salvador Sunyer.  

Tot seguit, s’ha projectat el documental ‘D’ombres’, de Joan Tisminetzky. Per presentar el treball, a més del director hi ha assistit Laura Huguet, guionista i ajudant de direcció. 


En acabar la projecció, a la plaça de la Sardana ha tingut lloc l’actuació del músic David Ros, a l’exitosa zona de Foodtrucks. 


A dos quarts de deu de la nit ha començat la sessió de la nit amb els curtmetratges ‘Crida’m’ de Joan Paüls, qui ha presentat el seu treball al públic assistent; i Sintra III d’Aitor Echeverría i Ivan Casajús. 


Tot seguit, amb el recinte del Teatre ple, s’ha presentat el llargmetratge ‘Toscana’, una comèdia divertida i entretinguda dirigida per Pau Durà que ha fet riure al públic en més d’una ocasió.

El director ha assistit a la presentació i al col·loqui posterior a la projecció, conduit per Pere Vall, acompanyat per l’actor Francesc Orella, i els productors David Ciurana i Carles PastorPots visualitzar totes les imatges de la jornada al següent enllaç:

Galeria d'imatges


Comparteix: