Últims dies per a participar al FIC-CAT 2022
Últims dies per a participar al FIC-CAT 2022
Últims dies per a participar al FIC-CAT 2022
20/03/2022

/inscripcionsEl Festival contempla 5 categories a concurs: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip i treball de centre educatiu. 


El llargmetratge pot ser d’animació i/o ficció, i ha de tenir una durada mínima de 31 minuts. El treball guanyador s’endurà 2000 euros i un trofeu. 

El curtmetratge pot ser de ficció, documental, d’animació i/o videocreació, amb una durada màxima de 30 minuts. El Millor curt obtindrà 1250 euros. 

La modalitat documental inclou treballs de qualsevol àmbit i temàtica, que tinguin una durada mínima de 31 minuts. El premi seran 1250 euros. 

La categoria videoclip s’adreça a realitzadors i realitzadores de videoclips i a les promotores de música en català de qualsevol gènere i estil musical. El Millor videoclip guanyarà 300 euros. 

 I, finalment, centres educatius és adreçat a alumnes d’infantil, primària i secundària, en qualsevol modalitat i temàtica, a títol individual o col·lectiu. En aquest cas, cal el vistiplau del centre i la responsabilitat d’un professor. Els treballs no poden superar els 10 minuts de durada i han d’estar elaborats pels propis alumnes i/o amb la seva participació.  Es contempla un Premi a la millor producció d’un centre de primària i un altre premi al de secundària. En ambdós casos, l’obra guanyadora s’endurà 300 euros. 


A banda d’aquests premis, cal afegir el premi a la Millor producció, dotat amb 300 euros, i el premi a la Millor producció de les comarques tarragonines, dotat amb 500 euros. 

El Jurat, format per persones vinculades al món audiovisual, serà qui determinarà els premis de cada categoria. 

A més a més, tots els treballs guanyadors s’enduran un trofeu FIC-CAT. Trofeu que també obtindran les obres més valorades per la crítica, pel públic offline i pel públic online. 


Les inscripcions es poden fer fins el proper 31 de març, de forma gratuïta a inscripcions.

Comparteix: