Ventura Durall presenta "L’ofrena" el 3r dia del FIC-CAT 2021
 Ventura Durall presenta "L’ofrena" el 3r dia del FIC-CAT 2021
Ventura Durall presenta "L’ofrena" el 3r dia del FIC-CAT 2021
08/06/2021

Dilluns 7 de juny, el Pavelló municipal de Roda de Berà ha acollit el tercer dia del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada amb la presentació i projecció de la producció de Nanouk Films, Fasten Films, Suica Films, Bord Cadre Films, TV3 i À Punt Mèdia L’OFRENA


Per la catifa vermella del Pavelló municipal hi ha passat Ventura Durall, el director del llargmetratge. Un cop atesos els mitjans i realitzades les fotografies prèvies, el periodista de cinema Pere Vall ha presentat la pel·lícula juntament amb el director de la pel·lícula.


“L’ofrena”, ha estat el tercer llargmetratge que es projecta dins la Selecció Oficial del FIC-CAT 2021. Durall dirigeix un drama de ficció amb diferents plantejaments temàtics com l’amor, el sexe, el suicidi o el sacrifici. La producció compta amb la interpretació dels actors i actrius Alex Brendemühl, Verónica Echegui, Anna Alarcón, Pablo Molinero, Clàudia Riera i Josh Climent.


Sinopsi: Violeta rep la visita de Rita, la dona de Jan, amor d'adolescència que va marcar la seva vida després d'abandonar-la vint anys enrere. Violeta desconeix que la visita de Rita és el primer pas d’en Jan per intentar reescriure la seva història.


En finalitzar la projecció, Ventura Durall va interactuar amb el públic en  un col·loqui amb el públic assistent, moderat per Pere Vall.


Totes les imatges del dilluns 7 de juny a: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4376952379006140&type=3

Comparteix: