Obertes les inscripcions de la 'Jove 48 Hores'
Obertes les inscripcions de la 'Jove 48 Hores'
Obertes les inscripcions de la 'Jove 48 Hores'
31/03/2022

Si d’una idea és partidari el FIC-CAT és del fet que tothom ha de tenir l’oportunitat de demostrar el seu talent. Per això, un any més es posa en marxa la categoria més espontània del Festival, la Jove 48 Hores. Les inscripcions cal fer-les a la web https://www.fic-cat.cat/jove-48-hores i romandran obertes fins a l’11 de maig.  

S’adreça a qualsevol persona de menys de trenta-cinc anys, tant aficionada al cinema com professional, amb ganes de gaudir d’una experiència inoblidable. La categoria Jove 48 Hores consisteix en gravar una peça audiovisual de màxim 3’ en temps rècord: un cap de setmana. El treball guanyador (Millor Jove 48 Hores) serà premiat amb un trofeu i un premi en metàl·lic de 300 €, a més a més del reconeixement públic de l’èxit de l’obra. 

La categoria Jove 48 Hores es durà a terme del 13 al 15 de maig. El mateix divendres 13 de maig a les 15 h es publicaran les premisses per a la realització de la peça i es donarà pas a la creativitat. A partir d’aquell moment fins a les 15 h del diumenge 15 de maig s’haurà de gravar, editar i trametre al Festival un enllaç on estarà allotjat el curt (pot ser en qualsevol plataforma).  Un Jurat específic de la categoria Jove 48 Hores serà qui determinarà l’obra guanyadora, que es donarà a conèixer l’11 de juny durant la gala de cloenda del FIC-CAT. 

Comparteix: