La música en directe, a la nova zona Food Trucks, serà protagonista al FIC-CAT
La música en directe, a la nova zona Food Trucks, serà protagonista al FIC-CAT
La música en directe, a la nova zona Food Trucks, serà protagonista al FIC-CAT
30/05/2022

El Festival Internacional de Cinema en Català, amb un dels nous objectius que s’ha marcat per apropar el cinema i la cultura a tots els públics, ha habilitat per a l’edició d’enguany una nova zona de Food Trucks i música en directe a la plaça de la Sardana de Roda de Berà.


El nou indret clau del festival començarà la seva activitat el mateix dia de la inauguració oficial, el dissabte 4 de juny, a partir de les 22.30 h. El públic assistent podrà ballar amb la música de DJ Quiles, mentre degusta els plats i les begudes dels food trucks de Family Gins, Calafate, Eventual Market i Crepes Raimon. També es podrà gaudir de la música punxada per l’artista l’endemà, 5 de juny, en dues sessions, a les 20 h i a les 23.30 h.  


El dilluns festiu, 6 de juny, serà el torn del concert David Ros, una experiència enriquidora, on les cançons atraparan el públic des del primer moment amb la seva veu única i els ritmes pop amb tocs ètnics. 


Dimarts, 7 de juny, es podrà gaudir de l’actuació de la cantant i compositora Anna Blasco, amb un estil musical ple de ritmes ballables i alegres, que van des del pop, passant pel soul o el R&B.


La sessió de tarda del dimecres 8 de juny, inclou la projecció al Teatre del Casino Municipal del documental Desglaç d’Aitor Urbaneja, que forma part de la Selecció Oficial, una crònica lírica i minuciosa de l’enregistrament del darrer disc del duet català de veu i violoncel XY. El complement perfecte d’aquesta sessió serà l’actuació posterior a la projecció dels mateixos músics a la plaça de la Sardana.


El grup vendrellenc de recent creació, Petit Comitè, format per la veu d’Eva Cabanes i el piano d’Albert Recasens, seran els encarregats d’amenitzar la nit del dijous 9 de juny, a partir de les 20 h.


I per a la recta final del Festival, tres bones sessions amb DJ Quiles, el divendres 10 a les 20 h i a les 22.30 h, i el dissabte 11, dia de la cloenda oficial, a les 21.30 h.


Podeu consultar tota la programació de la 14a edició del FIC-CAT, aquí.


Comparteix: